Baby naik putih di muka

Salam..nak tanya..ada baby mami naik mcm putih² dimuka..macam panau gitu...mcm mna nk hilangkanya..ada petua tak..bby sy dri 4 bulan smpai 5 bln xhilang????

1 Trả lời

wslm..hye puan.. puan dh pnh bwk ank ke klinik?? jika puan bwk ank ke klnik nnti doc akan bg ank ubat sapu yg sesuai mengikut kes yg di alami anak..in shaa Allah akn hilang ... mg anak puan cpt sembuh.. dan dpmudahkan segala urusan puan di sana..aamiin