Assalamualaikum ibu2. Saya nk tanya ada tak anak ibu2 pernah jadi gitu kat leher.

Dia mcm tompok putih kt leher, mcm panau. Mcm mana nk rawat ya.

Assalamualaikum ibu2. Saya nk tanya ada tak anak ibu2 pernah jadi gitu kat leher.
2 Các câu trả lời

Hi, anak sy pun mcm ni tp jangan risau. Sy mmg pergi follow up anak sy dekat sjmc, dia bg sy cetaphil, Alhamdulillah mmg berkurang dan makin elok. Harap dapat membantu ☺️

sebelum ni ada kena ruam ke tak.. bila ada,so tu kesan ruam,nanti boleh hilang sendiri.. lepas mandi tu pastikan bagian tu kering