Pilihan Susu

Salam Mommy semua Susu pregnant apa yg sesuai Saya baru first time jadi mommy Susu ammum ok tak?

10 Các câu trả lời

Pada sy xperlu pun susu ibu mengandung ni kalau dah makan calcium sbb sy mmg jenis xboleh minum susu plain. Tepung ke fresh milk ke so doktor kata tak apa sbb dah makan calcium. Lgpun susu tepung ni selalu byk gula. Kalau mmg nk sgt minum susu better fresh milk.

1y trước

OK baik la terima kasih

x payah lah beli susu anmum materna manis nnt takut kena gdm pulak.dlu preganant anak first, sy minum fernleaf fullcream pun misi ckp dah ok. lain2 sy minum farmfresh coklat je sbb sy boleh telan yg coklat 🤭

sy plak dh beli susu sbb sje mntak smple lps tu dorng promo yg enfamama and similac mom tu murah..so amik je la..tp both xblh masuk..skrg susu apa pon xblh masuk..perut jd xselesa and lg rasa loya

tahun ni pregnant anak yang ke 2 saya cuba yang ini. memang rasa hamis2 kmbing tu macam susu origanal .. dia xde perisa vanilla atau coklat untuk brand ini. alhamdulillah sedap juga ..

sy x pasti tp rmai yg bg feedback gula tinggi susu anmum. nak senang sis bole cuba susu hl marigold. yg vanilla tu dah ok. kandungan dia ada folic acid & kurang manis. selamat mencuba🥰

1y trước

if HL tak boleh keep Lama2,.. hari2 nk kena beli. saya refer ke susu tepung btw, terima bagi tips. 🥰

Saya consume efferty mama. Yang dr rai punya tu. Flavour coklat sedap and tak manis. Tengah alahan skrg pun still boleh minum. Tapi kalau nak susu hl pun okay jugak ☺️

1y trước

Saya pulak habiskan je efferty jar biasa tu huhu, ada lagi 10sacher

pregnant masa anak pertama pada 2020 saya minum ni . saya selalu beli yang perisa coklat :)

Similac mom, tapi nak minum better tanya nurse dulu incase ada risiko gdm ke apa.

Sya try susu calla yang viral di tt tu.

bokeh try similac mom.. gula dia xtggi