lendir macam gam

Salamm .. Sapa kat sini pernah alami keluar lendiran seperti gam? Sis baru 31 weeks .. Dari semalam rasa xleh Lena ngn lelap asyik kencing2 je.. malam Ni tiber rasa basah2 tgk keluar lendir2 banyak macam gam tu.. Nape ehh

1 Trả lời

keputihan jenis tu sis . kLAu tumban plak . lendir cmpor drh . lps tu bnyk2 smpai lntai pn bsh . sy dlu ank prtama pn xtau pape . selua basah bnyk . ingt tumban upenye keputihan . sbb ngndg jdi cecair kt vagina tu aktif jdi bnyk . klau awk was2 bole je check trus tkot tumban bocor . ad je tumban bocor akn kelua mcm tu awk .

2y trước

Kalau lendir kaler brown tu normal ke? Saya ada kelua lendir hari ni.