LENDIR PUTIH JERNIH

Normal ka keluar lendir putih jernih lengket seakan gam ? Now dah 39 weeks 3 days . #pleasehelp #ingintahu

3 Các câu trả lời

Saya 37w5d. Sama mcm puan. Tapi sikit sgt Pagi td. Tak da tanda lain. Tapi nk maghrib da mula Sakit pinggang.

sama la 39minggu 3hari....ad keluar lendir..dh start sakit pinggang dan sakit bawah...

saya baru ni keluar ni. tapi takde darah . awak macam mana sekarang ni ? saya pon 39w3d

7mo trước

baru kene jugak tapi takdeh rasa sakit. dah betul rasa sakit ke baru p hospital ? #37M5hari