ASPIRIN SELAMAT @ TAK?

salam..ada xibu² yg penah dpt ubat aspirin di awal kehamilan? yg penah dpt blh x share ubat tu sbnrnya ok atau x..sb sy search google rmai doktr xglakn utk amek aspirin..di awal khmilan blh sbkn kggurn..dll..sy jd tkot plk nk mkn ubat ni..😔#bantusharing

3 Các câu trả lời

puan dh jmpe doc?? jika blum better puan consult dgn doc dahulu sblm ambil ubat tersebut.jgn ambil ubat sebarangan tw..tkut nti memudaratkan puan dan bby.mg dpmudahkan segalanya aamiin..

4y trước

dah sis..tu awal khmilan..skng alhamdulillah dh 24weeks..

pakar saya bgi sya aspirin, elok ja makan. sya makan aspirin sbb pernah gugur 2 kali. kalini consume aspirin Alhamdulillah dah 20weeks. better tanya Dr yg lebih arif ya.

4y trước

tq sis..ye sy mkn..alhamdulillah skng dh 24weeks..tnya pkar dye ckp kena mkn smpi 36weeks..

Salam sis strt mkn mse brpe minggu yee..