Luahan hati

Salam utk smua ibu..nk mnta wish bufday utk ank sya turn 1 hari ni..mental sya down,sya x dpt nk buat yg trbaik utk ank sya..rasa sedih sgt..even nk beli kek pun xmampu apatah susu pmpers..suami lbih memilih hilang dan berada di sisi isteri muda..bukn nak aibkn suami..tp sya xmampu menahan rasa sakit hati sya di perlakukn begini. Tp sya msih brsabar di sbbkn penantian saya utk ank ni selama 7thun..sya seorg suri rumah..dan mnjga ibu sya yg sakit..mnta ibu2 doakan sya kuat..xtahu nk luah di mna..sb sya tiada kawan..

13 Các câu trả lời

selamat hari lahir untuk ank sis🎂🎂😍😍..smoga dpermudhkn sgala urusan .xpa awk..sy wlwpn ada sambut tpi tipu2 je .nak ke sambut tu bagduh dulu laki bini...sy sorng je beriya sudahnya senyum hnya d gmbr utk pos kt status ..ye la sy nak sgt ada sambutan kn ank pertama ..sy redha je la .aslkn nnti ank sy besar ada la jgk gmbr2 dy ble tengo kann☺️☺️

Selamat hari lahir utk anak sis 🎊 Saya mendoakan semoga anak awak menjadi anak yg soleh/solehah, baik budi pekertinya dan akan sentiasa menjadi penyejuk mata hati awak. Jangan bersedih. Pasti ada hikmah Allah akan beri pada sis suatu hari nanti.

1mo trước

tq sis..😍

selamat hari lahir untuk anak sis🫶🏻 semoga dipermudah segala urusan yaa , sihat selalu ❤️ dan untuk sis , semoga awak kuat untuk anak awak sebab awak org yg Allah pilih untuk lalui ujian ni InshaAllah awak ibu yg kuat 🫶🏻 🥰

Semoga anak sis menjadi insan yg berjaya n boleh bahagia kan sis apabila besar nanti . untuk sis semoga sentiasa diberi kekuatan dan tabah sepanjang membesarkan anak , tetap sabar menghadapi ujian Allah . Moga dimurahkan rezeki selalu . Hug ❤️

1mo trước

aamiin..tq sis😍

Eii geram pulak sy dengar..selamat hari jadi utk anak puan. Semoga puan sentiasa dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatan yang baik. Berbahagia dengan anak selalu.

Semoga sis & anak sentiasa tabah. Moga anak membesar soleh/solehah jadi kebanggaan ibunya. Moga dilimpahkan rezeki & dibalas jasa kerana menjaga ibu yg sakit ❤️

1mo trước

aamiin...tq mndoakan..aamiin..😍

semoga ank sis menjadi anak soleh/solehah..sentiasa dlm lindungan Allah..berjaya Dunia Akhirat dan menjadi kekuatan pd ibu.. insyaAllah.

1mo trước

same2☺️

selamat hari lahir untuk anak mommy 🤍 semoga anak mbesar dgn sihat 🤲🏻anak kita sama umur setahun 😊

Sedih dgr cita sis🥲 Hbd smoga ank sis sllu sehat jdi ank baik n soleh... btw ank sy pun bulan ni turn 1

Selamat Hari Jadi buat anak yg lahir dari insan yg kuat🤍🤍🤍 Semoga mnjadi penyejuk hati ibu 🎂

1mo trước

tq sis🥰