Luahan hati

Salam utk smua ibu..nk mnta wish bufday utk ank sya turn 1 hari ni..mental sya down,sya x dpt nk buat yg trbaik utk ank sya..rasa sedih sgt..even nk beli kek pun xmampu apatah susu pmpers..suami lbih memilih hilang dan berada di sisi isteri muda..bukn nak aibkn suami..tp sya xmampu menahan rasa sakit hati sya di perlakukn begini. Tp sya msih brsabar di sbbkn penantian saya utk ank ni selama 7thun..sya seorg suri rumah..dan mnjga ibu sya yg sakit..mnta ibu2 doakan sya kuat..xtahu nk luah di mna..sb sya tiada kawan..

13 Các câu trả lời

Selamat hari lahir utk ank pn. Semoga menjadi anak yg berjaya di dunia dan akhirat.. Aamiin

1mo trước

aaminn..tq sis😍

Salam, boleh ws saya 011-1431 6008, saya nak alamat puan. Utk bagi kek

1mo trước

wasalam..ya.pn dri mna

happy birthday..smoga mnjdi ank yg soleh/solehah..aamiin..

1mo trước

tq..aamiin