HB Rendah

Salam, untuk ibu hamil yang hb rendah, oke tak nak try consume suppliment product Shaklee Vita Lea & Vita C plus ?

6 Các câu trả lời

usha makan iberet jika zincofer tak dapat ditelan...zincofer 115mg paling tinggi iberet 100mg ...jdi saye serasi dngn iberet skrg setelah makan 5biji ..xsabar nk tnggu 20/9 check hb harap2 makin baik...

awak cuba try minum jus mamariam, jus makanan sunnah. saya amalkan jus tu alhamdulillah dari awal pregnant sampai sekarang dah nak melahirkan hb elok cantik je.

mkn iberet n pati delima gulsan je awk. sy hb mkn iberet cntik je. saranan nurse. x yah le beli produk mhal2. tpy klu nk try ok je

sy hb low hari2 makan iberet folic dan minum jus delima + kurma. dlm 2 minggu hb dah cantik

Sy tak pasti, sy tlg upkan mungkin ada mommy yg boleh tlg jawab

cuba try jus mamariam @ jus buah delima