Doakan saya

Salam.. tolong doakan saya ya.. harini warded jalan da buka 3cm.. tp kene masuk air n ubat sbb tk tahan sakit contractions.. doktor suruh rest esok baru tngk jalan bape cm.. doakn saya ya semua supaya jalan buka cepat n mudah semuanya.. semoga Allah mudahkn n balikkan semula doa mommy2 semua.. saya doakn yg tgh tnggu hari n warded semoga dipermudhkn urusan mommy2 juga.. ❤️

Doakan saya
194 Các câu trả lời

Semoga puan selamat bersalin, moga baby n mommy selamat semuanya insyaallah😘

Maaf tnye.. Skrg ni suami blh temn x lg kat terenggnu.. Saya doakn ursn akk dprmudhkn

4y trước

Saya johor.. setakat ni tk bole teman.. lawat pon tk bole

Smg Allah permudahkn segala urusan dlm keadaan selamat , lancar dan baroqah.

Semoga awk diberi kekuatan, kesabaran dan dipermudahkan urusan.. Insyaallah

insha'Allah things will goes well for you and the baby.

aamiin... insyaAllah semoga semua dipermudahkan n baby keluar dengan selmt

Semoga dipermudahkan segala urusan buat proses kelahiran Puan

Aminn ya rabbal 'alamin.. semoga Allah permudahkan urusan bersalin awak

Aamiin... Semoga Allah permudahkan urusan sis... Sy pon Tgh mnunggu hr

Semoga dipermudahkan segala urusan sis melahirkan.. Aamiin3x 🤲🏼