Bersalin on 17/6

Salam.. Doakan saya semua esok saya dah kene masuk wad.. 17/6 kene bersalin induce gdm on ubat.. doakan semua urusannya dipermudahkn ya mommy. Saya doakan pd mommy2 yg tnggu hari semoga dipermudhkn urusannya dan yg tnggu zuriat semoga ada rezekinya tk lama lg.. InShaAllah Aminn

Bersalin on 17/6
44 Các câu trả lời

smoga urusan sis dipermudahkan..sy pon bru lpas bsalin 6 hr lpas..induce sb gdm on insulin..2 x dokt msukkn ubt...Alhamdulillah Allah permudahkan..

4y trước

Alhamdulillah selamat berpantang.. aminn InshaAllah.. tq mommy

Semoga segala urusan n melahir dipermudahkan.. Saya next month pun kena serah diri gdm on ubat jugak.. Skrg 31weeks..

4y trước

Aminn.. semoga dipermudhkn urusan sis juga

Sy pon admit ward esok.. Lusa czer.. Gdm on ubat.. 38 week.. Mudah2an dipermudahkan segalanya..

Mesti dh selamat bersalin.. semoga dipermudahkan urusan bersalin Dan pantang

4y trước

Blom mommy.. esok warded.. aminn tq ya

Sama la sy.. 16hb masuk wad 17hb kene induce.. Doakan sy juga ye..

Same la saya gdm on ubat...serah diri 18/6.. takut lah nk kne induce..

4y trước

Smoga dipermudhkn urusan kita ya mommy

semoga dipermudahkan & selamat semua, insyaAllah ♥️

4y trước

Aminn tq mommy

Be strong and everything will be well with God's blessings..

4y trước

Tq 🤗

Allahumma Aamiin. Semoga dipermudahkan urusan🤲🏻💕

4y trước

Aminn.. tq mommy

Sama laa 17/6 kena admit dah..czers jugak..sbb fibroid..

4y trước

Semoga dipermudhkn urusan kita ya