Scan Details

Salam. Tadi saya scan KK utk 21weeks jantina baby belum npk lagi. Doc cakap patutnya boleh npk dah tadi, tapi baby gerak pulak so tak npk. Nk tanya mommies, agak2 scan details boleh buat week ke berapa ya di klinik swasta?

17 Các câu trả lời

scan details 18 weeks boleh dah.. try tengok klinik siti banyak choice scan 3D, 4D, 5D

saya 2x scan 21w nampak sis, cuba g swasta lak mne tau ada rzki boleh nmpk dh tu🤗

sy scan detail 32 week...dpt tgk muke n jantina..doc cek alahmdullilah xd pape....

Nak cantik 30 weeks pun okayy, sebab baby besar dah nampk rupa semua

kdg2 bby sje je nk main sorok2 jantina dgn parents dia tu😂😂

mungkin baby girl sis.

Sya buat 21