Scan gender 28week

Assalam. Harini saya baru masuk 28w. Tadi masa scan dekat KK doc tak npk gender. Doc syak baby girl. Sebelum ni saya scan dekat private 23w pun doc tak npk jugak. Ada kemungkinan baby girl ke ya mommy? Atau scan tak npk boleh jadi baby boy jugak?

8 Các câu trả lời

anak saya dua2 scan tak mau tunjuk jantina.. masa scan doc ganggu dia pun dia dok kepit jea,bdn jea yg bergerak.. sy scan dekt kerajaan dan swasta.. last2 keluar bby boy.. 2 super hero.. hihi.. alhamdulillah..

Jangkaan saja jantina tu kalau dr scan. Sy 4x prgnant xnak tahu jantina by scan. Tggu bby lahir nnti nafsu membeli baju baby masih membuak2 lagi. Prcayalah hihiiii... Uniseks kan saja semua baju2 bebi.

kalau ada bajet lebih p scan doc lain pulak..tgk pdpt doc lain..tp kalau dh doc sendiri xpasti gender apa...beli baju dgn brg2 bby..pilih colour yg bkn mewakili boy/girl la cmtu...purple,putih..

waalaikmslm...bg sy klu doktr scan dah taw jntina pon sy msih tggu smpi bsalin..sbb ada je scan n taw jntina tp bila lahir jntina lain... #TAPSupermoms

awak search klinik sonovision . dorang buad gender scan 99% tepat if salah jantina dorang refund duit . if tak nampak time scan tak perlu bayar .

mesti mummy excited sgt ni nk tau baby apa...🤭, sy scan pon bby xnk tunjuk🤦... harap lahir sihat dan selamat je lah... #TAPSupermoms

mg dpmudahkn segalanya.. #TAPSupermoms

kuasa allah.. semoga di permudahkan..