biasa ke kalau mengandung perut kecil

Salam . Sya pregnt nak masuk 3month tp perut saya still kecik lagi . Normal ke sbb ni first time . Mohon pencerahan ❤️

29 Các câu trả lời

ikut bdn sis...sy 5bulan lebih baru nk nampak buncit😊😂 buncit je tau bukan babybum pon...slalu je org tegur,alah kecik nya perut,mula² sedih jugk,tp bila scan dokter kata bby sehat ape semua dh kira ok n syukor lh...sbb kdg lain org lain cara pembawakan nya...tgok badan org sis,,,lagi saya ni spesis yg rendah 😂😅memey lah kecik je hahahahaah

Baby 3 bulan masih dekat kawasan pelvic. Normal tak showing lagi. Nanti 5 months baru naik sikit sikit. 7 months baru nampaklah baby bump kalau anak 1st. Nanti baby 2nd, awal sikit showing baby bump

Ye awk, mse prgnnt yg 1st dah nk dekat due pn masih ada yg xtau sy tgh prgnnt. Mgkin sbb kurus perut pn nmpk kecik.. Tp lahir2 baby 3.62kg rupanya.

Normal ... perut sy pun biasa2 je ... bila dduk tk nmpk pun perut , nmpk mcm buncit biasa 😅 padahal nk masuk 7mnth 🤣

Ikut badan kita jugak..sy pn perut kecik to nurse ckp suma pun normal..asalkan bby ok xda apa yg perlu di risaukan

Normal. 1st baby kan.. Plus badan kecik lg lah, dh masuk 3rd trimester pun org x perasan tau. Hehe

NormL jeA... Saya dah 8 bulan tp ramai yg perasan saya mengandung..... 😂 😂 😂 😂 😂

sya pregnat masuk 5 bulan still kcil lgi. haha..mybe fisrt pregnat kut😂

Sy masuk 5 bulan baru nampak perut.. Yg penting tumbesaran baby okay dan sihat

Sy ni tgh tunggu hari pun perut kecik. Haha. Tp scan bby ok jaa besaq