HELP ME ! Mommy

Normal ke , kalau first pregnant perut kecik tknmpk ? Emmmmm dh 27week 2day . Perut mcm 3month je 😭

12 Các câu trả lời

Nrmal je... Spupu sy msa tu 9bulan pun xnmpak mana.. Bby sihat je.. Sbb atas badan ibu jugak.. Kalau yg asal kurus tmbah lg first bby memang kurang nmpk.. Time scan dokter kata ok mksudnya xada mslh la tu..

sye tunggu hari je nak bersalin , perut lagi la tak nampak macam 9 bulan ... kadang2 sedih jugak owg cakap kecik ye perut macam x caya dah 9 bulan ...

normal. rasa anak first memang macam tu, saya masa mengandung haritu pun sampai nak bersalin perut tak berapa nak nampak. asalkan baby sihat je ❤️

normal sis..jgn tgk perut org lain besar..Dan membandingkan perut Kita.. perut Kita akan Makin besar Dari minggu ke minggu..jgn risau n sedih yaa..

sma la mcm sya sekarang ni 30/4/21...masuk 28weeks..tpi perut macam 4 bulan ja kena tgur kecik..next week scan harap baby sihat sentiasa..aamiin

saya 7m ritu baru nmpak. tu pon husband kata bukan nampak mengandung, tapi nampak gemuk 😂 perut xbulat mcm org mengandung wahahahahaha

normal je..sya pun ank first.. 7,8 bulan bru nmpk perut☺️..yg penting asal baby sihat2 je..

normal ank pertama.. sy 7bulan klu ckp 4bulan pun org bercaya, sbb perut kcik je 😅

nrml.sis..jji ank sht.. 4 bulan ke ats prut akn mmbsr bgntg pd bdn msg2..

its okay. slagi berat baby normal, tumbesaran dia okay, puan xyah risau.