dah lebih due date

Salam sya nk tanye ade x yg alami mcm sya 39 mggu sya dah gi hsptl ade tande warna coklat kuar pastu cek jln 1 CM je pg masuk tp xde rase sakit..dkrt scan 40 mggu jln pon ttp same 1 CM ..dktr suh sya blik rmh bg tempoh 1 mggu 10hb br sya masuk ubat..dlm fikiran ni mcm2 fikir di harap semuanye dipermudahkan..blh bg pendapat x

2 Các câu trả lời

Semoga dipermudhkn urusannya ya sis.. saya pon blom ada pengalaman lg.. tp baca bnyk mommies kata bnykkn berjalan, buat jln itik squad bole buat jln cepat buka.. semoga sis melahirkn dgn selamat ya 🤗

Bnykkan berjalan sis atau buat 🧘‍♂️. Bg senang buka jalan. Semoga permudahkan.