First pregnancy

Salam. Sy nk tnyer mom2 kat sni. ..normal ke kalau baru 7w dh ade rse sakit2 pinggang? Sy balek dri kje jam 9pm td smpai skrg dok sakit pinggang lgy.. sakit yg xbole nk tgk bdn n xbole nk bengkok kn bdn jugak.. nk kne ampu je bhgn pinggang dgn bantal ble duduk.. tlg share sikit kt sy bole? Risau sbb sakit pinggang ni brdenyut2 mcm period pain..

1 Trả lời

Sebab penat tu yang rasa mcm tu. Awal hamil ni takleh banyak gerak sangat. Jalan pon kena slow2 je. Rehat banyak2 ye sis. Mintak la suami urutkan belakang & kaki dgn minyak yuyi. Lena skit tido tu. 🥰

5y trước

Letak belakang badan betis & dada boleh sis. Baby, tak kena pun 😅