Sakit pinggang hingga ke betis

Salam. Ade x mommy2 yg alami bnde yg sme spt sy? Sy bru 15 week and dh mula sakit dri bhgn pinggang hingga ke betis. Pergi kje pun jln xbole nk laju2. Bila tgh kje, nk ambik brg pun susah.. lgy2 klau brg jtuh kt lntai.. rse mcm cekang je urat2 kaki ble tnduk ? ade jln pnyelesaian x utk mslah mcm ni? Sy dh sapu mnyak panas kt pinggang smpai kaki. Sy tampal salonpas time g kje..sy mndi dgn air panas bg urat2 tu kembang balek n bg drh jln lancar. Tp sme jugak..tetap sakit ?

2 Các câu trả lời

11weeks skrg , sakit pinggang sy xmenghilang dr 4weeks haritu hmm, baring pun sakit ya allah , dgn pening lg

Sy dlu sakit betis tu sbb berat naik mendadak.