Spoting lepas bersama

Salam. Sy pregnant 27 weeks. Smlm sy ada bersama dgn suami tp masa bersama tu vagina kering & rasa sakit bila bersama. Nak kencing lepas bersama tu pun sakit. So pagi ni sy cek kt spender ada keluar mcm warna coklat kekuningan cuma x rasa sakit kat perut ke apa. Baby pun gerak mcm biasa. Kencing pun dah x sakit. Sy takut ada luka kt dalam je. Tp perlu x sy g hospital ye? Terima kasih.

5 Các câu trả lời

Pergi kk check … setiap kali main Make sure awak pnya air mazi btul2 meleleh dh sblom main … kalau paksa main kering2 Masing2 pon sakit and x rasa nikmat tu sbb kesat …

kena pakai lubricant sis. bila kering boleh jadi luka melecet. saya pon pernah jadi keluar coklat kekuningan macamtu.

pergi ke kk ye untk check. kalau kering time bersama tu pakai dlu lubricant.

Better jumpa doktor untuk pemeriksaan

Yes, please