Kaki rasa crampa

Salam... Sy nk tanya.. Sy bru 6minggu pregnant...hri ni lps blik keje kaki rse cramp je.. Dr peha smpai kaki.. Tp belah kanan je... Adakah itu biase je di awal pregnancy??

3 Các câu trả lời

Normal. Sy mula2 prgnant asal perut cramp mesti peha smpai lutut rasa cramp. Tanda rahim nak membesar. Bila kndungan dah msuk 4 bln. Dah kurang rasa tu. Tpiiii pinggang ganti sakit. Tiap kli bergerak boleh dengar bunyi tulang blkng.

Normal.. Saya pun sebelum ni selalu cramp... Tapi lepas amalkan produk shaklee alhamdullilah.. Dah xde cramp atau kebas kebas Nak tahu lebih lanjut boleh wasap saya http://www.wasap.my/60197857093/shaklee

sy pun rasa mcmni. bila duduk lama lebih2 lg dlm kereta. rasa sakit dari belakang peha bawah tulang punggung tu sampai ke bawah kaki. rasa mcm menghimpit urat