Kaki kembang sebelah

Hi mommies, i really need ur help, opinion and experience. Sy baru masuk trimester yang ketiga. Kandungan 7 bulan sekarang. Kaki saya belah kanan membengkak which is i know normal to pregnant ladies. Apa yang tak normalnya, kaki saya belah kanan je membengkak dengan jayanya tetapi kaki belah kiri bengkak sedikit sahaja. Saya risau sebab kaki kanan akan rasa kebas dan lenguh2.

1 Trả lời

Sama mcm saya.. Normal tu sis, sy dr 2nd trimester, kaki kanan je bengkak dengan jayanya plus rasa sakit and lenguh..kaki kiri, biasa2 je.. Mengadu dekat nurse, nurse kata normal.. Selagi kita tekan yg bengkak tu timbul balik ok je.. Klu tekan, x timbul balik tu.. Segera ke hospital..