Induce

Salam.. Sy nk tanya klau kena bersalin ikut tarikh due..n kena masuk ward sehari awl dr tarikh kta due tu.. Doktor akn masuk ubat ikut tarikh due atau sehari sebelum due ye.. Sape ada pengalaman.. Blh share x..

2 Các câu trả lời

Yang ini soalan general sgt sebab mana kita nak tau doctor plan apa kan. Tapi kalau hospital kerajaan selalunya masuk terus induce, dia akan suruh puasa dulu. So mungkin juga dia induce terus sehari sebelum mengharapkan baby keluar atleast esok.

Sy kn msuk ubt dsbbkn pch ktubn awal, smpi kurg dah air ktubn..tp bukaan xda..tpksa lah msuk ubt