Suami suruh bhenti kerja

Salam. Sy nk minta pendapat. Suami sy ni marah ada kala mmukul, ni skrg dia suruh sy bhenti kerja. Otak ni pikir tk worth it bhenti sbb dia, kang lg byk dia naik tgn, anak baru 10bulan..#advice #bantujawab minta pndapat

19 Các câu trả lời

elok la tu berhenti keje.. dok umah hari2 ngadap muka dia , lagi la senang dia nak belasah awak.. biar la sampai patah riuk tulang tu kena sepak terajang dia.. relakan aje sis .. suami kan.. 😑😑🗿🗿

Dah kena pukul tu nak tggu apa lagi? Report … sekarang ni brp byk Suami Bunuh isteri ? Lepastu buang dalam longkang? Dripd jadi yg lebih truk baik bertindak skrg … kalau jdi apa2 siapa nak jaga anak?

Kalau suami jenis gitu, jgn sesekali risikokan diri sis. Dia tak leh tengok sis ada career & duit sendiri la kot. Kalau sis resign nanti & takde pape dah percaya lah makin bongkak suami

Jgn berhenti kje…nti lg sdp dia tinju awk.pergi buat report kalau dia pukul lg..xpyhla ada laki jenis mcmtu

kak..kenapa masih stay... laki kalau da naik tangan bukan laki yg baik da tu

dh naik tangan jgn diam sorang puan, yg tu tak worth langsung simpan sorang

You better talk to your family. Seriously

NO. NO. NO jangan berhenti kerja sis..

jgn stop kje..nt nyesal