Tips: TAMBAH SUSU BADAN PLS?

salam sy new mom plan nk bg susu badan tpi susu badan skit sngt lak.siapa kt sini pernah lalui & berjaya. Boleh share tk tips nk banykkn susu badan selain nufiya & minuman 6 in 1 tu & nk tnye. Perlu ke pam breast utk ransang pengeluaran susu? Sbb bby hisap pn tk kuat.😄

3 Các câu trả lời

saya punya kiri lebih banyak susu dari kanan. tapi sejak dari baby baru lahir saya biasa susukan belah kanan kiri kanan kiri dua dua belah jadi banyak. baby pun tak memilih puting sebelah mana