Bleeding

Salam... Sy new mom to be. 1st pregnancy. Start jumaat hingga hr ni sy travel dr kl ke terengganu atas urusan keluarge. Xtvt sy mmg sgt2 padat. Td bile sy sampai KL mse nk mndi n prepare utk solat sy perasan dkt panties sy ade mcm bleeding. Nk kate merah mcm darah period x. Tp, dye coklat kehitaman dan blh dikatekan penuh satu pentiliner. Tp sy xrase sakit. So sy nk tnye mommy2 ade x yg Pernah lalui pengalaman mcm ni. Terima kasih. #pregnant8weeks

10 Các câu trả lời

klu saya jawapan mampu bagi tetap sama klu bleeding ni refer ke doc juga tu ja caranya nak tau samada kandungan okay atau sebaliknya

5y trước

teruskan makan ubat tu and pantau bleeding tu klu makin kurang okay la tu tapi klu terus jadi banyak terus la ke emergency, mungkin boleh jadi dh berisiko pregnancy tu

Saya Bleeding Coklat lepas beberapa jam Kuar darah.. Esoknya jatuh 😭😭😭 sedih sangat... Baik sis terus jumpa doc

Sy pernah jgk jadi mcmtu.. Doc cakap implementation bleeding... Seeloknya pegi jupe doctor la...

sebaiknya jumpa docter .. kadang boleh jadi gugur ..ade setengah org ,,okey ..

X normal. Sy dlu spotting sebesar 50sen sahaja. Sis banyakkan bedrest

Consult doktor. Boleh jd gugur, atau boleh jd spotting biasa.

Bleeding p jmpa doktor sis

Jumpe doc

pegi klinik.. jmp doktor.. early pregnancy kadang doktor akn ckp threatens miscarriage... nti doktor akn pescribes ubat kuat rahim..

banyakkan rehat sis, sy aritu baru je keluar cam skit.... pahtu makin hari makin banyak pulak