Sedu

Salam.. sy nak tanya anak saya bru sebulan tp kerap sedu selepas minum susu even sy da sedawakan.. sy try bg dy susu lagi untuk hilangkan sedu tp dy tknk minum mungkin da kenyang jd sy just usap2 dada dy smpai sefu tu hilang sendiri ..normal ke kerap sedu selepas minum susu??

1 Trả lời

Sedu untuk baby yang baru lahir tu normal sebab system hadam dia belum kuat/sempurna betul . Saya pun memang kalau anak sedu bagi dia minum susu . Sekarang dah 7 bulan bagi minum air masak senang . Anak saya lagi gelak sikit je sedu . Ada setengah orang percaya petua orang tua , merepek repek , letak benang lah letak tisu lah . Tapi saya tak buat sebab setahu saya kalau saya sedu pun saya minum air

5y trước

Aah . Kesian . Kita dah tua bangke pun bila sedu sakit juga .