Leaking during pragenancy

Salam... Sy mgndg 22wk.. Skrg tgh warded.. Suspect leaking air ketuban ... Tapi doktor tak dpt pasti leaking air ketuban atau discharge.. nk kata discharge yg turun air jernih & cair.. Scan air ketuban masih ok.. Tak kurang.. Baby pn still ok ... Skrg proceed antibiotik.. Kena pantau 3 hari.. Doakn baby sy baik2 saja.. Terus kuat sampai tiba masa kami bertemu taun depan... Ada tak sesiapa yg penah ad pengalaman mcm ni... ?

1 Trả lời

Mudahan semua ok..sy ada pengalaman leaking masa 18weeks..air mengalir menitik2 turun.tp baby tak survive sebab air turun sampai kering🤗