Minta pendapat

Salam, sy mahu bertanya sy dh delay period selama 8hari. Jadi sy cuba buat UPT test dh sy dapati double line. Sy juga menggunakan apps utk mengetahui usia kandungan sy mengikut tarikh last period sy. Mengikut apps, sy sudah 5mggu pregnant. Sy mahu bertanya bilakah waktu yg sesuai utk sy berjumpa doc? Kerana kuatir terlalu awl. Tetapi risau juga jika tidak jumpa kerana sy mempunyai history keguguran pd pregnancy sebelum ini. Mohon advise. Terima kasih.

Minta pendapat
2 Các câu trả lời

Kalau previously pregnancy history awak pernah keguguran, kebiasanya memang klinik kesihatan / klinik desa akan minta awak buat rujukan awal untuk pemantauan.

3y trước

ok baik.. tqsm ea ats feedback. td sy bru lps jumpa doc dkt klinik, doc nasihat utk dtg scan dlm 8w then trus register KK utk pemantauan. sme mcm apa yg awk advise. ☺️

taniah sis..lau sis der sjrh sis g rujuk doc..or pon sis x nk g awl pon sis g 8w ke ats bru npk sume

3y trước

x pe..slpas bbke pon leh slps shur pon leh gak..sy dlu cm2 gak skit2 lpe..emsi ibu preg x stbil sis..