KAKI GATAL-GATAL

hi salam . Sy baru 18 minggu pregnant, tadi pagi dah rasa gerakkan baby? tp skrg ni bhgian peha selalu gatal2, masa garu tu sedap . Tapi kalau kene air, nauzubillah? ada tak suggestion apa2 utk hilangkan gatal . Ubat ke or sabun. Hehe

4 Các câu trả lời

Try cream ecocort.. hehe.. sama la kita, masa perut masuk 18 minggu baru terasa jelas gerakan baby.. nanti makin kuat la tu gerakan dia.. comel ja

gatal2 mse preggy sbb kulit merenggang dn kering sis . bole je sapu lotion bby setiap ari d setiap kulit bdn tu lps mndi .

Stiap kali mandi gunakan sabun dettol... Sy prnah jgk gatal2..alhmddlh bila guna sabun dettol hilang rasa gatal tu...

Sapu ubat