Poo ank keras

Salam sume..poo ank sy still la keras sikit n xcair..Sian dy merah muka2 meneran..tp dy berak hari2..cuma poo je sedikit keras..ke sbb susu fm yg sy bg..kn tukar susu ke??

4 Các câu trả lời

klau minum baby minum susu fm , try bg bg susu Nan freeloctose . baby sy pun mcm ni mse bru lahir..kesian , neran muka merah2.. kakak sy misi,so dia suruh try nan tu..alhamdulillah ok..lps 6bln trus sy tukar dupro..sbb nan mahal.

Minum susu apa? Tukar susu sis. Beli yg pek kecil dulu tgk sesuai x utk anak sis. Kalau berak keras means x sesuai. Anak sy mula2 bg dutch baby tp sembelit so tukar dupro alhamdulillah najis lembut.

Anak umur berapa tu

2y trước

Mungkin sbb susu formula,

tukar susu

2y trước

susu AP yg elok sis??bleh suggest x