bingung

Salam smue,nk tnye,sy pn hb down trok dari sblum2 ni.....maybe sy kurg mkn syur hijau,tp jambu batu sy makn,oren sy mkan,ubat klinik bg pn sy mkan,ade 4 jnis ubat,sy mmg elakkn utk mkn zeincofer,tp ubat tu dtg blik pd sy sbb kne tkar ubat kepada zeincofer....ape yg perlu saya bt ye,majoriti bermasalah dgn zeincofer tu?

5 Các câu trả lời

Sy mkn iberet baru naik sis

5y trước

Sblum ni klinik bg zeincofer,tp sy x mkn,sy mkn folid acid je,hb ok lah 11 lbih,lpas tu nurse mntak sy mkn 4 jnis ubat,kcik2 lah,trmasuk vit,trun mndadak,so skrg sy pkse lah mkn zeincofer,hrap2 naik lah,