bingung

Salam smue,nk tnye,sy pn hb down trok dari sblum2 ni.....maybe sy kurg mkn syur hijau,tp jambu batu sy makn,oren sy mkan,ubat klinik bg pn sy mkan,ade 4 jnis ubat,sy mmg elakkn utk mkn zeincofer,tp ubat tu dtg blik pd sy sbb kne tkar ubat kepada zeincofer....ape yg perlu saya bt ye,majoriti bermasalah dgn zeincofer tu?

5 Các câu trả lời

sy dulu dah try mcm2 , byam hati aym guava pati delima smua xjln , lastly sy consume mnyk kelapa dara ibu(mkdi) alhamdulillah hb mntain 12.7 smp dlver baby , baby sy pon xkna jaundice even sy drh O+ 😊

5y trước

baby kna kuning tu

sis try makan iberet sbb sblum ni sya punya hb pun drop teruk... makan iberet dgn air sunquick In Sya Allah naik

5y trước

In sya Allah terima kasih sis,nnt sy cri iberet,kat farmasi lah kan😃

saya x makan lngsung zincofer tu.. saya just amalkan makan bayam merah susu tepung everyday dan jus mamariam hb saya 12.6

5y trước

Skrg sy trpakse mkan...sje nk cube mne tau naik....tp tulah rse mcm nk cek dlu hb sblum check up klinik,tp mne plak nk cri tmpt cek hb tu kan😅

mintk tukar dgn obimin.. x pn beli sndiri maltofer.. sedap sikit rasa coklat..

5y trước

samasama 🤗

Sy mkn iberet baru naik sis

5y trước

Sblum ni klinik bg zeincofer,tp sy x mkn,sy mkn folid acid je,hb ok lah 11 lbih,lpas tu nurse mntak sy mkn 4 jnis ubat,kcik2 lah,trmasuk vit,trun mndadak,so skrg sy pkse lah mkn zeincofer,hrap2 naik lah,