sakit Ari-ari

salam smua..sya pregnt 6 mnggu,,knpa ya sya rasa sakit d bahagian ari-ari?? Ibu2 sekalian pernah rasa mcm tu tak??mak mntua cakap macam org sakit nk bersalin,alahaii takut keguguran pula..dah la ank prtama..doakn kandungan sya selamat ya..aminn..

10 Các câu trả lời

insyaAllah takda apa2, normal sbab rahim nak membesar utk janin berkembang. Klau start bleeding kena cepat ke hospital. Mintak la mak/mertua cakap yg baik2, doa ibu ni lebih mustajab. Jadi lagi elok cakap yg positif drp negative. Kata2 tu boleh jadi 1 doa..

4y trước

Yer biras sya pun ada ckp mcm tu,rahim nk mengembang..tq sis

Ikut pada pnglaman sy normal sbb rahim kita nk mbesar jd akn rasa sakit Mcm nk priod n x slesa .sy ada tanya jugak DR dia kata normal tp klau rse sakit sngt dan bterusan sila jmpe DR ye sis.semoga baik2 aje Kandungan sis❤

4y trước

Tq sis..amin

Its normal...uterus sedang siap sedia nk mencari posisi utk di isi dgn nyawa.....pun begitu akn terasa sakit di pinggul dan pinggang... Tulang temulang akn meregang...relax n chill....sementara je...

Normal sis .. sy skrg 14 week 4days rasa macm tu jugak kdg2 .. masa 5 mggu keatas mmg sakit selalu , dduk lama sikit bila bngun dia mnyengat kt rahim ..

4y trước

Tq sis😊

normal sis , saya 4w5d masi ada rasa sakit d ari² , perut berangin dan sembelit

4y trước

Ouh..tq😊

Normal je tu.. rahim tengah adjust diri dia.

Ianya normal selagi x ada pendarahan

4y trước

Semoga kandungan awak dan bayi awak sihat dan baik² saja 😊😊

Normal tu sis.

4y trước

Ya sis😅

Normal

aamiin