Sakit ari ari

Normal tak bila 27weeks selalu sakit ari ari? Sebab sebelom ni takde sakit macam tu.bila masuk 27week slalu rasa sakit di bahagian bawah. Nurse cakap kepala baby dah kt bawah

4 Các câu trả lời

Oh saya pun sama la. Rasa ngilu² camtu . Especially time nk kencing. Rasa full blader tu, ngilu

Norml la bila nk hujung2 ni..sy nk msuk 31w dh..start mcucuk sikit2 dkt ari2..tu pon on off ..

2mo trước

klau normal alhamdulillah. takot menda lain je. Dr dah suspek takot kene bersalin awal sebab saya kene tahan dekat emergency

normal sis. sy kerap jgk rasa sejak 26w. tp kalau sakit sgt sy bedrest.

Same dgn SAYA 27w 4d...