Mengadung slps gugur

Salam smuaaaa.. nk tnyaaaa.. sy bru 3 hari keguguran... blh x klau kita nk mgandung trs tnpa 3x period???? ???? nk sgt mgndung lg as soon as possible..... ke akn mybbkn keguguran skli lg klau lekat tlampau awal.. ad x sapa2 y ad pgalaman lekat trs after gugur.. tkut ad risiko plak

25 Các câu trả lời

Sy pun sma...ggur msa bulan 5 hri time puasa...then pantang kjap ja dlm 10hri ja sbb sy keja...xleh nk stay rumah lama...suami pun paham xde la nk mnx anak secepatnye...tp Alhamdulillah rzeqi, after 5bulan mngndung pulak...😍😍

InsyaAllah.. Klu de rzeki.. Mcm me.. Cmplete Miscarriage 1/10.. N rini dh msuk 4 weeks 5 day usia kandungan.. Alhamdulillah rezeki Allah nk beri.. X kre waktu sis.. Yg pntg bnyk2 brdoa.. N trus kn mkn asid folik

InsyaAllah..klu ada rezeki ada lh tu sis.kawan sy pun pna mc sis.selepas keguguran ank ke2 baby dah 4bln dlm prut...kwan sy mgalami keguguran,dan selepas 2 bln kemudian kwan sy tu mgandung balik..alhamdullilah..

Sy pon lps gugur bln 8 ritu mmg plan nk prgnant terus tp xde rezeki lg.. Dh 2 kli piyed mai lps gugur, esk plk tarikh piyed utk yg ke 3 hrp sgt ada rezeki sy bln ni nk prgnant.. Rindu bau bby..

takpe. tunggu je 3 bulan. bagi rahim betul2 sembuh. lain org lain badan nya. takot kalau sis mengandung lagi rahim masih lemah boleh keguguran lagi. sy rehat 6 bulan lepas keguguran

Saya pun rezeki awal leps gugur 😊 gugur 30/4 dan sah mengandung balik 16/5 .. saya pantang macam biasa selama 2 minggu berurut 3 hari bertungku dan tangas smua minum jamu2 panas 😊

5y trước

3hari lewat tu yg check

My personal opinion.. sy x tunggu 3× period. 1x period. Next month I was pregnant. It depends on our positive mind and body.. ignore what people around telling you.

SIL sy lekat terus lepas gugur.. Alhamdulillah dah selamat lahirkn baby girl nak masok 5bln dah. Pengalaman sy tngu jgk period dtg 1x pastu terus lekat.

Better tgu dlu la sis. Bg rahim btul2 pulih. InsyaAllah akan ada rezeki. Yg pntg kesihatan awk n baby nnti.

5y trước

Xper. Tgu je ye. Sabar.

Insyaallah kalau ade rezeki dear..sy pn pernah keguguran no2 xtggu period..sebulan terus lekat no3..