faraj kering sejak usia kndungn 4bulan

Salam sis..sy nk tnye,,sy skrg prgnt 6bulan..ada tk sesiapa sini yg mengalami faraj kering bila bersama suami,,maksud sy cecair yg kluar dri bawah tu lendir yg brsifat kesat dn tajam..suami pun rasa sakit walaupun dh pakai pelincir..checkup ritu sy dh tnye dktr cakap tkde pape..tp sy stress juga..cecair tu yg bila sy basuh bersifat gam yg melekat2 yg tngn sy..kalau hormone ibu mngndung mnsudnya stiap ibu mngndung akn mngalami situasi bgini ke dan lepas bersalin akan pulih semula...????

1 Trả lời

Boleh jadi hormon kehamilan dan in shaa Allah kembali normal lepas bersalin