keputihan time pregnant

Salam. Siapa tahu cemana nak kurangkan keputihan time pregnant? Masa awal trimester tak ada pun keputihan. Tapi bila masuk 2nd trimester dia ada n keputihan warna kuning dan bau macam susu basi ??? air kencing doc kata kotor. Tapi bila saya kencing tak ada pulak rasa sakit masaalahnya. ????? 24weeks dah skrg

2 Các câu trả lời

Bagitau doc/nurse, nnti dorang bagi ubat .klau still xokey kena ambik sample utk test ada gbs or tak..

minum air msk byk