buah pinggang bayi bengkak

salam. siapa disini pernah ad pengalaman yg buah pinnggang bayi bengkak sedikit (mild). apa rawatan yg doc buat. boleh share. tq.

3 Các câu trả lời

Salam sis, mcmana skrg buah pinggang baby sis? Still bengkak? Dr ada bgtau apa2? Sya pun buat details scan doktor kata buah pinggang baby sebelah kanan bengkak mild... 1st baby sya slps ttc 9 tahun... Risau sgt sis.. Boleh share info sis.

4mo trước

Hi sis nak tanya perkembangan anak lepas 5 tahun

hmmm nice info