Bleeding 2 Hari Sekali

Salam. Siapa ada pengalaman bleeding selang 2-3 hari sekali di awal kandungan. Lepas bleeding, stop then jadi lagi lepas 2 hari. Dah check doctor, kene tunggu 2 minggu lagi utk scan kalau takda apa2. Tiap kali bleeding banyak tapi x sampai 1 pad lagi. Doc pesan kalau lebih 2 pad baru pergi hospital.

7 Các câu trả lời

Saya pun ..dlm 3weeks kt 2hri bleeding pastu dpt vitmn tuk kuatkn rhim..mkn sebiji pastu dh stop xde bleeding dh..sekrng dh on 6 weeks

4y trước

Salam boleh tahu x vitamin apa yg doc bg utk kuatkan rahim tu