bleeding 6w1d

semalam saya bleeding darah fresh tpi tak banyak then terus g hospital jumpa dr pakar. bila buat tvs nampak kantung tapi dr tk boleh declare gugur ke tak so kena dtg lagi in 2 weeks utk scan kalau takda janin baru declare gugur. hari ni dah stop bleeding and ada keluar mcm ketulan daging mcm tali warna coklat . ada yang sama pengalaman tak ? #firstbaby

3 Các câu trả lời

better gi kecemasan terus 🤗 kalau ada gambar ketulan tu, tunjuk pada doktor. maybe kantung dah keluar . saya punya pun macam tu dulu masa kandungan pertama . pergi secepat mungkin, incase betul gugur, biar doktor cuci rahim supaya tak ada yang tertinggal kat dalam . kalau ada yang tertinggal kat dalam rahim boleh menyebabkan infection

better g kecemasan terus sis..bahaya klu de baki yg tertinggal x Kuar habis .

2y trước

dr cakap kalau keluar kantung baru dtg kecemasan

Da berapa ari sis keluar darah sis?