Baby mengeras

Salam semua..sy prgnant 5 bulan..knp baby asyik mengeras ya??dia penat ke mcm mana tu??risau jgak sy..kdg smpai sakit pinggang dan blkang..

20 Các câu trả lời

sama la kita sampai tidur malam pun tk senang kan ,kalau da mengeras mmng nafas tercungap" la jawabnyaa ,

Sama lah sis. 5bulan asyik mengeras je. Nak kata rasa tendangan tak da juga

saya 4 bulan dah mengeras . krap pulak tu . anak sulong rasanya tak mcm ni pon .

missy penah pesan.. klu kerap mengeras, kene refer doc.. sbb tkt premature

mengeras tu maksudnya perut tegang or just ‘feel’ mengeras tu?

bby sy mengeras bila sy gastrik...Kembung angin ...Tdo pon xlena

Boleh tahu mcm mana yee rasa bby mengeras??

4y trước

Wc2 .. hehe

Biase kalau mengeras tu baby stress

Biasalah tu..🤗baby semakin besar

Smalh sis,perut mengeras