Clomid.Upt negative.Period lewat 2mggu.

Salam semua.Sy ada consume clomid pd hr kedua period,skg dh lewat period 2mggu tp upt masih negative.Normal ke ya consume clomid dan period lewat?Mohon bantuan.

1 Trả lời

Normal kot, sbb sy pn pernah consume clomid tahun lalu dan mmg sy lewat period xpasti brpa minggu dlm seminggu lebih kot ada jg try cek upt neg then bbrpa hri lps cek upt turun period. Sy consume clomid satu kali je bulan 6 tu, then bulan ogos sy consume ubat lancar haid. Haid (haid sy kdg regular kdg tak) sbb tu sy mkn ubat lncar haid bln ogos tu lps habis period, try2 nasib bersama dgn suami bulan sept xsangka sangkut 2 line masa cek Upt awl bulan 10 tahun lalu. xtau laa mna yg bantu sy dan suami conceive clomid tu ka atau ubat lancar haid tu. Sbb sy dan suami dah lama mencuba (ttc 3th). semoga rezeki awk baik tahun ni.