semput susah bernafas

salam semua..saya nak tanya...akhamdulillah kandungan saya dah masuk 23 week.. pada usia kandungan mcmni memang normal tak saya rsa susah nak bernafas. Terpaksa tidur mengiring ke kiri. Husban peluk pun rsa x selesa terutamanya terkena bhgian bdn. tq mommies

5 Các câu trả lời

sama lah mcm saya. sekarang 23 week, nak bernafas pun mcm semput 😅 nak baring pun kejap kanan kejap kiri. susah nak tidur kadang tu sebab tak selesa.

sma la sya...start 23w smpai skrg 27w, mengah ja...nak pulak lps solat, Allahu terus sndar dkt dinding la...nafas pun dh xbrapa pnjang..

Waalaikumussalam, normal tu untuk rasa semput masa pregnant. Semoga dipermudahkan urusan ye. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms

normal sis.. sbp bby msih kat atas.. nnti ok la tu bila bby mula masuk laluan

normal sis...nnti makin sarat,lg serba x kene bile baring 😅😅