Spotting 12 week darah turun

Salam semua..saya nak kongsi pengalaman saya...semasa 12w2d mlm tu keluar darah sebelum kencing dan semasa kencing sedikit.color merah nak gelap.. Esok tu 12w3d saya g kk..saya risau..doc ckp sebab bersama that why turun sikit..dia tnya bila last..sometimes ada rahim xboleh tahan sebab masih 1st trimester..dia check dia ckp ada brownish lg sikit nak habis dh..tp hari tu ptg sebelum asar..keluar ketui merah pulak sikit...then 12w4d dan 12w5d which is smlm...ada waktu kencing skali nampak mcm keluar mcm serbuk lada hitam yg di kisar dlm 6-10 mcmtu keluar.... Tnya husband dan mak..dorg ckp rehat ja kt rumah jgn buat keeja berat.ssbab ingat nak g doc lg...doc kk aritu ckp kalau ada bleeding yg byk dan berterusan segera p emergency hospital. Saya sebenarnya risau dan stress beberapa hari ni sebsb hal peribadi takot effect jugak...atau saya yg emotional lebih...tp cuba control dan istigfar byk²... Semoga Allah pelihara jaga kandungan ni..sihat dan cukup sifat serta dipermudahkan 🤲🏻 smpai bersalin.. insyallah 🤲🏻 saya berserah segalanya pada Allah.. sesunguhnya semua dgn izinNya

2 Các câu trả lời

Kalau risau pergi private ja sis. Dapatkan 2nd opinion to ease your mind. Take care

1y trước

thankyou dear.. insyallah 🤲🏻 so far harini xturun apapun.. Alhamdullillah 🤲🏻

Semoga sis tabah menhadapi ujian ni semoga yg baik2 saja untuk sis Dan baby ok

1y trước

Ya baik sis teruskan berdoa k sis.... Syukur alhamdulillah... Amin