Keluar darah trimester 1

Dah sebulan lebih saya on off bleeding. Masa kandungan sya 4 minggu sya bleeding secara berterusan selama 2 minggu. Bila jumpa doktor masa scan kandungan waktu 6 weeks bby ok dn doktor bagi mkn ubt hormon sbb dia ckp mgkin masalah hormon . Tpi waktu kencing mmg akan ada ketulan drh keluar cuma tk keluar kt pad sja. next sya dh tk tahan sbb masih risau kluar bleeding doktor bgi sya injection tpi hari drh tetap keluar. Malam tdi bnyk sngt drh keluar msa kencing mmg drah fresh ingt kan ada apa2 dgn kandungan terus prgi kk emergency. Lepas dorg check dri bawah mmg ada ketulan warna putih yg dia keluarkan. Disebabkan itu pendrhan berlaku. Syukur baby masih sihat dlm selamat. Pengajaran jgn ambil ringan kalau berlaku pendarahan yg berterusan segera periksa🙏 #bantusharing #1stimemom

1 Trả lời

moga mommy n baby baik2 sntiasa serta sihan dan slmt hngga due..aamiin