Kantung ada, upt negative, sakit perut

Ada tak yg sama mcm ni? Hrtu check masa 4w 2d cmtu doc pakar ckp ada nampak kantung tapi belum nampak janin lg. Then keluar cm darah coklat tp tak selalu. Waktu kencing shj keluar.

2 Các câu trả lời

Saya mcm puan 4w 3d, tapi upt +ve. Puan boleh cek lagi 2 minggu. Dalam masa tu, jaga diri, jangan buat aktiviti/ angkat berat. Minum air kosong secukupnya. Ikut arahan doktor pakar. Jaga pemakanan.

Bila gap scan & check upt? Kalau haritu dah lama & scan skrg probably chemical pregnancy