Kemungkinan keguguran

Hi mommy. Saya baru 1st trimester. 12 minggu 2day mcm tuuu. Td kencing keluar mcm ni. Darah sbelum ni mcm hujung2 period ja, ni dh start bleeding teruk. Apa ptut sy buat? Hritu p pac, dorg ckp yg sma. Dtg balik jumpa pakar 8/3 ni. Incase keluar dh semua, kena g jumpa pakar lg x? Mohon bantu. Yg mana ad pengalaman 😭#pleasehelp #ingintahu

Kemungkinan keguguran
2 Các câu trả lời

Yang ni blood clot sahaja..darah beku, saya pun banyak kali keluar dan ada yang lagi besar tapak tgn tapi tu semua blood clot..kalau sis pergi pac dia akan ajar macam mana nak tahu tu kantung atau blood clot

3y trước

maksudnya? kguguran atau x ya

Better pegi pac terus sbb nak tengok still ada lagi tak yg tertinggal