Prgnt 18weeks

Salam semua..normal tak kadang2 rasa mcm bby xtau duk kat mna? Bila rasa bdn xsihat rasa perut mengeras. Tapi biasa bdn sihat dan aktif duk rasa cam xde bby pulak. Kita ni dah la sjnis overthinking.. normal ke rasa kdg mengeras kdg xrasa?

3 Các câu trả lời

sma sis, apa lgi klau ank prtm, mcm2 d pkir. tpi lps pkir mcm tu cuba utk pkir positive pula semula. doa yang baik2 buat bayi ya, rajin2 bawa baby berbual2 🥰

sama. overthinking nya. mcm nak pergi klinik je check up byk kali 😩 harap semuanya baik2 je

1t trước

kan. 2 minggu lagi scan utk minggu 20weeks. duk tggu tu je skng

Sama😭 pastu overthinking sorang2