Rasa gerakan baby

Hi, ada tak mommies yg dh start rasa mcm gerakkan bby dalam perut tapi baru 15weeks? Sy duk berbaring tadi lepas tu terasa mcm ada gerakkan sikit. Tak tau la baby ke apa ? tp kalau ikut pengalaman ank 1st, rasa dia/feeling dia mcm serupa. Cuma rse mcm awal sgt pulak haha.

6 Các câu trả lời

Sy pn rse awal.16 weeks dy da strt kick n bgrk dlm prt (nw 19 weeks).dlu ank 1 st 21 weeks bru rse itu tu slow je.laaa ni ank no 2 kuat kick rse da mcm 6 bln pn ada.

5y trước

😍 wahh. Yeke. Betul la kot mmg bby yg gerak 😅 hehehe

Sy dah start rasa baru 14w+ .. Geli2 ja mcm angin dok cuit2.. 😍😍😍

5y trước

Hehe.. buat apa la si kecik tu dlm perut mommy 🙂

Wah. Syoknya 2nd baby. Aktif la tu, sebab tu dia kick awal.

Kalau awal, kita selalu tak tau rasa nya mcm mana kan hahha

5y trước

Haha tu la. Tp sbb 2nd bby, jdi tau rse dia mcm mana cuma mcm awal je 😅 kot la mmg ada org boleh rse awal ke kan. Haha

Boleh jdi jgk. Semoga bby n mommy siht 😄

Boleh jadi.. Semoga baby & ibunya sihat2.

5y trước

🤣🤣kongsi pengalaman je hehe