Perut Kecil Besar

Salam semua... Ibu2 rasa x perut ni kadang2 mengeras je...kadang2 rasa mcm kempis pulak... Sy skrg pregnant 13week...

2 Các câu trả lời

Nk kata kurus xtau la... Berat 55 dgn 157 cm... Heheheh... Kain smua dah ketat... Baju pakai nmpkdah perutnya... Mngkin makan bnyak kot.. Sbb tu rasa ketat ja perut.. 😂 😂

5y trước

Ya. Kalau lepas makan mmg akan nampak perut dgn lebih ketara. Kalau bangun tidur msti slightly kempis sedikit sbb takda makanan kan. Mungkin juga la 😀

Maybe sis kurus atau sbb baru 13weeks. Sy dua kali pregnant nampak perut dengan ketara waktu 35weeks 😂 selama tu orang ingat tak pregnant sbb perut mmg kempis.